RUDINA – MOTI NE STINEN E VJESHTES, VERSACE 19:69 DHE SHFAQJA “ROZI DHE KOPSHTI MAGJIK”! – TV KLAN

RUDINA – MOTI NE STINEN E VJESHTES, VERSACE 19:69 DHE SHFAQJA “ROZI DHE KOPSHTI MAGJIK”!

Emision: 23.09.2016

Të ftuar:

Lajda Porja – Sinoptikane

Monika Lubonja – Drejtoreshë e Teatrit Kombetar te Kukullave

Kategori
Rudina
1 Koment
 • Nurie
  28 Shtator 2016 at 18:06
  Përgjigju

  Mund te regjistroj numrin per te emisioni I rudines

 • Përgjigju

  *

  *

  Emisione