Eneo Sulejmani, trafikanti i drogës dhe dhe efektivi i komisariatit të Rinasit, Briken Terziu, do të qëndrojnë në qeli pa afat.

Gjykatës së Tiranës konfirmoi këtë të enjet masat e sigurisë  “Arrest në shtëpie” dhe Detyrim për t’u paraqitur” edhe për 7 punonjës të tjerë komisaritit të Rinasit.

Ata janë në akuzë për korrupsion dhe shpërdorim detyre.

Prokuroria thotë se trafikanti i drogës kishte siguruar mbështetjen e punonjësit të policisë Briken Terziu, me të cilin komunikonte, dhe nëpërmjet vlerave nga 50 deri në 500 Euro kalonin qytetarë nga Rinasi me probleme në dokumentacion.

Tv Klan