Krahasuar me shkëlqimin e ndritshëm të Hënës së plotë, Hëna e re krijon pak “trazira”. Energjia e saj astrologjike do të jetë e pranishme dhe domethënëse për të gjitha shenjat e zodiakut. Hëna e re bashkohet me Venusin, e cila do të vendosë marrëdhëniet dhe emocionet në plan të parë. Megjithatë ky bashkim mund të shkaktojë vonesa, sfida ose zhgënjime.

Lexoni më poshtë cilat shenja preken nga Hëna e Re:

Binjakët

Dritat bien mbi ju! Hëna e Re e Qershorit ndodh në shenjën tuaj, e cila mund të hapë një derë për të ndjekur qëllimet, planet dhe dëshirat tuaja më të mëdha. Mendoni për planet që keni vitin e ardhshëm dhe ndiqni çdo hap që e keni menduar.

Shigjetari

Marrëdhënia juaj do të shkojë në një nivel tjetër. Ju duhet të vendosni tani për nj angazhim afatgjatë ose për të ndarë rrugët tuaja me partnerin. Kjo si pasojë e ndikimit nga Hëna e Re. Puna në ekip dhe bashkëpunimi janë gjithashtu jashtëzakonisht të dobishme në këtë periudhë.

Peshqit

Ndihuni rehat. Kjo Hënë e re mund t’ju bëjë që të “rinovoni” papritur hapësirën tuaj. Dhe këtë e themi si në aspektin spirutual, ashtu dhe atë konkret. Pra, ju duhet një ndryshim në shtëpi. Nëse dëshironi të kaloni pak kohë me të afërmit tuaj ose ju është kërkuar të përballeni me një situatë të madhe familjare, pranojeni. Do ju shërbejë pozitivisht!/tvklan.al