Është e diel dhe është mirë ta stërvitim pak trurin. Më poshtë do t’ju vendosim një tabelë të mbushur me numrin “899”. Mirëpo në një prej tyre është vendosur numri “869”. Sfida është që ta gjeni se ku është vendosur “869” për 20 sekonda.

A ia dolët? Nëse jo, mos u mërzisni. Ky ushtrim hyn nga iluzionet e vështira optike dhe kërkohet përqendrim, durim dhe aftësi për t’u fokusuar. Për ata që nuk e gjetën dot, në foton më poshtë po jua tregojmë ne.

tvklan.al