Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

DUAJE JETEN

Klan Logo
Një telenovelë e suksessshme dhe fituese e disa cmimeve. Një histori dashurie dhe gënjeshtrash që të mberthejnë para ekranit! Jeta e Palomës, një vajzë e re dhe e bukur, e cila bëhet “armike” në familje për shkak të një dashurie aventureske në Macu Picu në Peru. Një shtatëzani e padëshiruar do të braktisë në mëshirë të fatit një engjëlli të vogël. Një baba I pikëlluar e rrit foshnjën e vogël, por nëna e vërtetë do ta kërkojë gjithmonë! Në jetë njeriu ka disa zgjedhje, dashurinë apo të drejtën! A mund të gënjehet për dashuri? Deri ku arrin mashtrimi dhe urrejtja njerëzore? Me një kast aktorësh më të preferuar braziliane! Një histori dashurie dhe ambicje e fokusuar te Paloma (Paolla Oliveira), e cila jeton në konflikt me familjen e saj. E adoptuar në mënyrë të fshehtë, ajo mëson të vërtetën nga vëllai Félix (Mateus Solano) me të cilin jeton.
  • Drama
DUAJE JETEN – EPISODI 160

DUAJE JETEN – EPISODI 160

Pasi Cesar i tregon Pilar se Aline është hakmarrë me të ndaj një aksidenti që ai nuk ka kryer, Pilar rrëfen se shkaktarja ishte ajo dhe i rrëfen gjithë rrjedhjen e historisë. Tales dhe Natasha martohen. Paloma dhe Bruno bëjnë një festë për të thënë edhe një herë betimet e dashurisë së tyre. Felix i...

DUAJE JETEN – EPISODI 159

DUAJE JETEN – EPISODI 159

Atilio takon Marcian dhe i kërkon të jetojë me të. Nido rrëfen gjithë krimet e kryera me Alinen. Cesar fillon të rekuperojë shikimin dhe kërkon të takojë Aline në burg. Edith i rrëfen familjes se Felix është babai i Jonathan, jo Cesar dhe se Felix është mashkulli që ka dashuruar gjithnjë. Paloma i ofron Felix...

DUAJE JETEN – EPISODI 158

DUAJE JETEN – EPISODI 158

Aline lë Nidon e gjakosur i cili shpëton për mrekulli. Në spital Nido i tregon Palomës që Aline do të shkojë në Belgjikë. Felix njeh trupin e Marias të groposur në kopshtin e shtëpisë së Alines. Paloma qan në krahët e Felix kur mëson këtë të vërtetë. Niko dhe Felix diskutojnë mbi ndjenjat e tyre.

DUAJE JETEN – EPISODI 157

DUAJE JETEN – EPISODI 157

Felix ka dyshime mbi rrobat me baltë të Nidos. Natasha i kërkon Tales të martohet me të. Bruno, Persio dhe Felix gjejnë Alinen duke u puthur me Nidon në sy të Cesar. Ky i fundit hiqet sikur e beson, por nxjerr thikën e fshehur dhe Nido i ulëret Alines që të vrapojë. Cesar zbulon të...

DUAJE JETEN – EPISODI 156

DUAJE JETEN – EPISODI 156

Cesar dëgjon Alinen të flasë me një burrë. Ajo i thotë që ishte kopshtari, por atij zëri i tingëllon familjar. Gënjeshtra e Alines mbi Rebekën fillon të bjerë kur Felix sjell Persion në shtëpinë e babait të tij. Pilar shqetësohet kur mëson që Maria është tezja e Aline.

DUAJE JETEN – EPISODI 155

DUAJE JETEN – EPISODI 155

Aline dhe Nido çojnë Rebekën në pjesën e pasme të shtëpisë. Aline i urdhëron Nidos që të groposë Rebëkën të gjallë. Lutero i shpreh Palomës dyshimet e tij mbi verbimin e Cesar. Paloma telefonon Rebekën dhe Aline e urdhëron këtë të fundit të gënjejë. Paloma dyshon dhe vendos të shohë babain e tij me Luteron.

DUAJE JETEN – EPISODI 154

DUAJE JETEN – EPISODI 154

Felix shkon të shohë Cesar, por ai e zbon nga shtëpia. Aline e takon në të dalë dhe i thotë që nuk ka ndërmend të qëndrojë me “plakun qorr”, por e sfidon që tja tregojë këtë babait të tij. Felix i rrëfen Palomës frikën se Aline po thur diçka kundër babait të tyre. Rebeka sheh...

DUAJE JETEN – EPISODI 153

DUAJE JETEN – EPISODI 153

Nido dhe Aline debatojnë, por shumë shpejt pajtohen. Cesar fsheh një thikë. Rebeka i thotë Cesar mbi dyshimet e saj, por që nuk ka asgjë konkrete. Bruno shkon të takojë Palomën. Rebeka zbulon një pjesë të kopshtit në të cilën nuk kishte kaluar më pare dhe që e bën të dyshojë. Pilar martohet me Marciel.

DUAJE JETEN – EPISODI 152

DUAJE JETEN – EPISODI 152

Cesar i kërkon ndihmë Rebekës për të kuptuar nëse Aline po e tradhëton. Nido shkon të takojë Paulitën dhe Bruno tërbohet nga fakti. Nido i thotë vajzës së tij që do të udhëtojë me një grua me të cilën është dashuruar. Nido shkon të takojë Aline dhe Rebeka për pak i zbulon.

DUAJE JETEN – EPISODI 151

DUAJE JETEN – EPISODI 151

Natasha falenderon Tales që i shpëtoi jetën, ndërsa ky i fundit i uron fat dhe largohet prej saj. Aline firmos dokumenta të tjera duke marrë edhe më shumë pronësi të Cesar. Nido është i gatshëm të përmbushë planin e Aline për të asfiksuar Cesar, por Paloma vjen rastësisht dhe shpëton babain e saj. Cesar flet...

DUAJE JETEN – EPISODI 150

DUAJE JETEN – EPISODI 150

Cesar fillon të dyshojë që dikush është në shtëpi. Paloma udhëzon Rebecan dhe i kërkon të ndihmojë Junior në shtëpinë e Aline. Pas një grindjeje, Leila i vë flakën shtëpisë së Natashës. Teksa Tales shpëton Natashën, sheh shpirtin e Nicol që e ndihmon. Cesar dëgjon zëra dhe kupton që Aline po flet me një burrë.

DUAJE JETEN – EPISODI 149

DUAJE JETEN – EPISODI 149

Tales heq dorë nga trashëgimia e Nicole duke ja kaluar atë Natashës. Ai mbyll marrëdhënien e tij me Leilën duke i thënë që ka rënë në dashuri me Natashën. Felix thur një plan për të spiuar në shtëpinë e Aline. Natasha e largon Tales nga shtëpia duke i thënë që e ka përdorur për të...

Plot

DUAJE JETEN

Drama
Një telenovelë e suksessshme dhe fituese e disa cmimeve. Një histori dashurie dhe gënjeshtrash që të mberthejnë para ekranit! Jeta e Palomës, një vajzë e re dhe e bukur, e cila bëhet “armike” në familje për shkak të një dashurie aventureske në Macu Picu në Peru. Një shtatëzani e padëshiruar do të braktisë në mëshirë të fatit një engjëlli të vogël. Një baba I pikëlluar e rrit foshnjën e vogël, por nëna e vërtetë do ta kërkojë gjithmonë! Në jetë njeriu ka disa zgjedhje, dashurinë apo të drejtën! A mund të gënjehet për dashuri? Deri ku arrin mashtrimi dhe urrejtja njerëzore? Me një kast aktorësh më të preferuar braziliane! Një histori dashurie dhe ambicje e fokusuar te Paloma (Paolla Oliveira), e cila jeton në konflikt me familjen e saj. E adoptuar në mënyrë të fshehtë, ajo mëson të vërtetën nga vëllai Félix (Mateus Solano) me të cilin jeton.
TV KLAN
Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina