Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Pendimi

Klan Logo
Jeta e Zejnep shkatërrohet kur vajza e saj Elif rrembehet… Së bashku me dedektivin Sinan ajo nis një kalvar të gjatë përpjekjesh për gjetjen e vajzës së humbur. Teksa martesa e saj u shkatërrua, për 5 vite me rradhë, lotët e një nënë dhe shpresa për të gjetur vajzën e saj, nuk shtërruan kurrë…
  • Drama
Pendimi – Episodi 112

Pendimi – Episodi 112

Ahmet largohet duke braktisur dy foshnjat e tij. Një lajm që Zejnep merr në lidhje me Sinanin do ta shkatërrojë atë. Çfarë ka ndodhur me këtë të fundit? Po Meltem a do të paguajë për gjithë të këqijat e saj? A do të mundet Zejnep të fitojë paqen dhe lumturinë me familjen e madhe të...

Pendimi – Episodi 111

Pendimi – Episodi 111

Ahmet del nga burgu. Zejnep mëson që do të bëhët nënë. Arzu nga ana tjetër shkon të kërkojë faljen e saj për të gjithë të keqën e shkaktuar. Arzu lind në krahët e Zejnepit. Çfarë do të ndodhë me të dhe foshnjen e saj?

Pendimi – Episodi 110

Pendimi – Episodi 110

A do të mundet Arzu të arratiset edhe kësaj here? Po me Ahmetin çfarë do të ndodhë? Po Meltem ku do të gjejë tashmë strehim? Çfarë po e mundon Alpin?

Pendimi – Episodi 109

Pendimi – Episodi 109

A do të funksionojë plani i Meltemit për të mbyllur shkollen e Zejnepit? Ahmet vendos të martohet me Arzunë në prani të fëmijëve të tij. Si do të shkojë kjo martesë? A do të munden Sinan dhe Emre të kapin Arzunë?

Pendimi – Episodi 108

Pendimi – Episodi 108

Ndërkohë që Arzu dhe Ahmet bëjnë plane për të ardhmen e tyre, Zejnep i dëgjon ata. A do të dorëzojë kjo e fundit Arzunë në polici apo do ta shpëtojë atë? Sinan rikthehet në fermë pranë Zejnepit. Si do të shkojë operacioni i Ahmetit?

Pendimi – Episodi 107

Pendimi – Episodi 107

Si është gjendja shëndetësore e Ahmetit? Cila është lidhja e Meltemit me kuzhinierin e ri? Çfarë do të bëjë Arzu kur të mësojë mbi gjëndjen e Ahmetit?

Pendimi – Episodi 106

Pendimi – Episodi 106

Emre mëson që do të bëhet baba. A do ta rregullojë ky lajm marrëdhënien e tij më Fulian? Në momentin kur Ahmet  po kalon kohën më të lumtur me fëmijët e tij, ai do të pësojë një arrest kardiak. Çfarë do të ndodhë tashmë me të dhe 3 fëmijet e traumatizuar?

Pendimi – Episodi 105

Pendimi – Episodi 105

Çfarë po ndodh më Myneverin? Zejnep dhe Ahmet darkojnë të lumtur me fëmijet e tyre. Si do ta presë Sinan këtë gjë? Ahmet merr fëmijet dhe niset për pushime me ta.

Pendimi – Episodi 104

Pendimi – Episodi 104

Cila do të jetë kësaj here arsyeja e debatit mes Alp dhe Meltem? Fulia mëson që do të bëhet nënë. Kush do të jetë personi i parë që do të mësojë këtë lajm? A do të munden Zejnep dhe Sinan të rregullojnë marrëdhënien e tyre?

Pendimi – Episodi 103

Pendimi – Episodi 103

Zejnep dhe Sinan vazhdojnë të vuajnë për njëri-tjetrin. Çfarë do të ndodhë mes Fulias dhe Emres? Ahmet ka një propozim të bukur për Zejnepin.

Pendimi – Episodi 102

Pendimi – Episodi 102

Ahmet i propozon për martesë Arzusë. A do të pranojë ajo? Emre zbulon fejesen e sajuar të Fulias. Sinan vazhdon të jetë i rënduar psikologjikisht dhe kjo gjë do të ndikojë keq në martesen e tij me Zejnepin.

Pendimi – Episodi 101

Pendimi – Episodi 101

Sinan i shëruar fizikisht por i rënduar psikologjikisht fajëson veten për vdekjen e Nilajit. Fulia sajon fejsen e saj në bashkëpunim me Denizin. Deri ku do t’i çojë ky mashtrim ato të dyja?

Plot

Pendimi

Drama
Jeta e Zejnep shkatërrohet kur vajza e saj Elif rrembehet… Së bashku me dedektivin Sinan ajo nis një kalvar të gjatë përpjekjesh për gjetjen e vajzës së humbur. Teksa martesa e saj u shkatërrua, për 5 vite me rradhë, lotët e një nënë dhe shpresa për të gjetur vajzën e saj, nuk shtërruan kurrë…
TV KLAN
Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina