Zonë e lire – Emisioni 706!

Zonë e lire – Emisioni 706!

04:05 09/05/2020

Korona-Politike/ Koha per debat!

Korona-Alternativa/Me gjithe keta kancera qe na vijne verdalle!

Korona-Letersi/ Semuret nga korona dhe ben liber per koronen!

Korona-Filozofi/ C’na meson historia e epidemive!

Korona-Muzike/ Juli dhe Bess vijne me “Shqiptar”!

Korona-Muzike/ Ray Ray Vjen me “Korona”!

Korona-Muzike/ Rei kendon “Shqipet e mjeksise”!

Korona-Personazh/ Genardi i mire qe ju sjelle fat!

Të ngjashme

Grupi

Kallezo