Ata janë një nga çiftet më të dashura shqiptare. Sarah Berisha dhe Dj PM kanë rrëmbyer zemrat e publikut prej disa vitesh.

E profesionet e tyre sado që bashkohen, edhe ndahen. Ajo blogere, ai Dj, shpesh janë larg njëri-tjetrit.

Por, a bëhet Sarah xheloze? Në fakt jo. Ajo tha sonte “Në Kurthin e Piter Pan” se është shumë mirëkuptuese ndaj partnerit dhe profesionit të tij.

Tristan: A mërzitesh ti kur kërcen PM me goca në club?

Sarah: Jo, nuk mërzitem. Pm shkon të luajë muzikë dhe nuk ka pse kërcen me goca. Bëj shaka, por nuk bëhem xheloze.

/tvklan,al