Sonte “Në Kurthin e Piter Pan” në Tv Klan, patëm mundësinë të lexojmë Helena Kadare në formën e një libri, duke zbuluar kapitull pas kapitulli, atë si shkrimtare, grua, bashkëshorte, nënë dhe gjyshe.

Në një rrëfim shumë personal Helena ndaau shumë detaje dhe të pathëna.

Amber: Unë këtu në “Në kurthin e Piter Pan” kam një shok, Kianin i cili më ka dhuruar një unazë, po ty kur u martove a të dhuroi ‘Gjeniu’ një unazë të bukur?

Helena Kadare: Jo, nuk më ka dhuruar sepse ka qenë një brez që e quanin veten shumë modernë dhe përjashtonin zakonet e vjetra. Atëherë ka qenë diçka konservatore jashtë shijeve tona./tvklan.al