Sarah Berisha është një nga blogeret më të dashura shqiptare. Numri i lartë i ndjekësve dhe bashkëpunimet e shumta, padyshim që e bëjnë atë edhe një nga më të paguarat.

Por, sa ka qenë pagesa e parë që ajo ka marrë për një postim?

Kësaj pyetjeje Sarah i është përgjigjur mbrëmjen e sotme “Në Kurthin e Piter Pan” duke zbuluar se “pagesa e parë ishte 5 mijë lekë të reja dhe kam bërë shumë foto. Për ditët e sotme nuk do doja të flisja me shifra, por blogeret paguhen me shifra të mëdha.”/tvklan.al