Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka përfunduar vizitën dy ditore në Tokio të Japonisë, ku ka promovuar Zonën e Lirë Ekonomike “TEDA Tirana” si dhe ka zhvilluar një sërë takimesh.

Në rrjetet sociale Veliaj bën të ditur se mes Tokios dhe Tiranës do të ketë më shumë bashkëpunime në biznes, turizëm dhe politikë.

Gatë kësaj vizite, Veliaj u prit edhe komuniteti shqiptar atje që jep një kontribut të veçantë në forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve mes dy vendeve.

Tv Klan