Gjykata e Posaçme nuk pranoi të ndryshonte masën e sigurisë për ish-kryebashkiakun e Himarës Jorgo Goro, duke e lënë atë në qeli.

Ai kishte kërkuar zbutje të masës së sigurisë.

Ish kryebashkiaku i Himarës, u arrestua për shpërdorim detyre në dy raste ku sipas SPAK me veprimet dhe mosveprimet e tij ka lejuar tjetërsimin e dy pronave që më pas i janë dhënë subjekteve private për zhvillim.

Tv Klan