Demir për herë të parë godet Zulejhan dhe e paralajmëron atë të harrojë njehërë e mirë Jilmazin në të kundert ai do të dënohet me vdekje.

A është në dijeni Demir për marrëdhënien e vërtetë të tyre?

A do të mund të arratiset Jilmaz? Çfarë do të ndodhë me Gylten?