Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

TOKE E HIDHUR

Tokë e hidhur – Episodi 22

Tokë e hidhur – Episodi 22

Demir kërkon të dijë nga Zulejha arsyen e vërtetë se pse ajo nuk po arrin ta dashurojë atë. Si është gjëndja shëndetësore e Jilmazit? A do të mund të zbulojë Zulejha se çfarë po fshehin Demir dhe Hynker?

Mars 9, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 21

Tokë e hidhur – Episodi 21

Gulten arrin të nxjerrë nga lumi Jilmazin I cili po lufton mes jetës dhe vdekjes. Te kush do të kërkojë ndihmë ajo në mënyrë që të shpëtojë jetën e tij? Demir nga ana tjetër po kërkon medoemos trupin e tij. Si është gjendja emocionale dhe shëndetësore e Zulejhas?

Mars 8, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 20

Tokë e hidhur – Episodi 20

Shermin dhe Sanije do të bëjnë një plan për t’i bërë keq Zulejhas. Çfarë do të ndodhë me të dhe fëmijën e saj?   Jilmaz kthehet në fermë për të kërkuar gruan që dashuron. Por ky rikthim mund të jetë fatal për të.

Mars 7, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 19

Tokë e hidhur – Episodi 19

Jilmaz do të pësojë një atentat tjetër në burg. Kush do të jetë personi që do i shpëtojë jeten atij? Gulten është e vetmja që Zulehja arrin të gjejë ngushëllim. A do të përfitojë Jilmaz nga amnistia dhe të fitojë lirinë e tij?

Mars 6, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 18

Tokë e hidhur – Episodi 18

Sanije e detyruar i kërkon falje në gjunjë Zulejhas. Me kë do të përballet kësaj here Jilmaz në burg? Demir do të marrë një lajm që do ta çmëndë atë.

Mars 5, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 17

Tokë e hidhur – Episodi 17

Jilmaz trasferohet përsëri në burg. Çfarë do të ndodhë kur ai të ndeshet me njeriun që shkaktoi çdo gjë? Një zjarr i madh bie në burg. Një lajm në radio do të shkatërrojë Zulejhan.

Mars 4, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 14

Tokë e hidhur – Episodi 14

Demir për herë të parë godet Zulejhan dhe e paralajmëron atë të harrojë njehërë e mirë Jilmazin në të kundert ai do të dënohet me vdekje. A është në dijeni Demir për marrëdhënien e vërtetë të tyre? A do të mund të arratiset Jilmaz? Çfarë do të ndodhë me Gylten?

Shkurt 29, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 13

Tokë e hidhur – Episodi 13

Zulejha mëson që Jilmaz është denuar me vdekje. Si do të jetë përballja e saj me Hynker pasi kupton që ajo e ka mashtruar atë? Jilmaz vendos të planifikojë arratisjen e tij. Zulejha nga ana tjetër vendos gjithashtu të largohet nga ferma. Kush do ta ndihmojë atë?

Shkurt 28, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 12

Tokë e hidhur – Episodi 12

Demir dhe Zulejha kthehen nga muaji i mjaltit. Jilmaz del në gjyq dhe denohet me denim me vdekje. A ka gisht Hynker në këtë vendim? Demir mëson që Zulejha është shtazënë…

Shkurt 27, 2024
Tokë e hidhur – Episodi 11

Tokë e hidhur – Episodi 11

Si do të shkojë nata e parë e martesës për Zulejhan? Si është gjëndja emocionale e Jilmazit? Demir dhe Zulehja nisen për muaj mjalti. Në fermë ndërkohë do të vijë një mysafir surprizë.

Shkurt 26, 2024