I ftuar “Në Kurthin e Piter Pan”, Zhani Ciko mes të tjerash ka rrëfyer edhe historinë e njohjes së prindërve të tij.

Alketa: Zhani, babai juaj muzikant, nëna mësuese. Si u njohën ata?

Zhani: Nëna ishte spikere në radio, babai shefi. U njohën, u lidhën dhe erdhëm në jetë./tvklan.al