Në kërkim të tifozëve shqiptarë, Xhihani iu afrua në një klub një klienti me bluzën e përfaqësueses holandeze që po qëndronte në banak.

Xhihani duke folur me Gent Laskun, moderatorin e EUROZONE: Shiko gjetëm një tifoz holandez.

Xhihani: How are you? (Si jeni?)

Tifozi: I am good, (jam mirë), por nuk jam holandez, jam shqiptar.

Xhihani: Po çdo me këtë bluzë ti?

Tifozi: Po kemi ardhur për Shqipërinë, po si çdo shqiptar e kemi edhe nga një skuadër tjetër. Sot ishim me Holandën, jemi gjithmonë me Shqipërinë.

Xhihani: Skuadër të dytë ke Holandën?

Tifozi: Me Holandën dhe Milanin.

Xhihani: Shqipëria si t’u duk?

Tifozi: Shqipëria m’u duk shumë mirë, ishte shumë e fortë ndeshja e parë. Çunat nuk ishin në atë formën e duhur psikologjike, por them se në ndeshjen e dytë do të na nderojnë. Mendimi im!

Xhihani: Nuk të pyeta për emrin, si e ke? Dhe nga je?

Tifozi: Më quajnë Amarildo, jam nga Tirana dhe jetoj në Amerikë./tvklan.al