Megi Pepaj, shkodranja që ka zgjedhur të jetojë në Dubai ka zhvilluar një lidhje direkte për emisionin “Opinion” në Tv Klan, ku ka rrëfyer si e ka marrë vendimin për t’u larguar nga Shqipëria.

Megi Pepaj: Kam 3 vite që jetoj në Dubai. 5 vite kam jetuar në Turqi, më pas kam punuar në kroçerë por vetëm për 6 muaj. Kisha projekte të tjera. Kam vizituar shumë vende të botës. Nga Karaibet përfundova në Turqi e më pas në Dubai. Kam shumë vite që jetoj jashtë Shqipërie, ka qenë me shkëputje. Në Shqipëri kam familjen, vij çdo vit.

Gjatë rrëfimit të saj, Megi Pepaj ka treguar se bashkëshorti i saj, i cili është me origjinë arabe ka vizituar Shqipërinë, ku dhe ka shijuar ushqimet e mira dhe natyrën e bukur.

Megi Pepaj: Në Dubai jam e martuar dhe jam influencer. Bashkëshorti arab nga Iraku, por ka jetuar në Tunizi, e njoha në Turqi. Kam një vajzë të vogël. Bashkëshortin e kam sjellë në Shqipëri, i ka pëlqyer shumë ushqimi edhe natyra dhe ai është shumë optimist për Shqipërinë. I kam dhënë “laknur”, preferon qebapët e Shkodrës, mishin e thatë dhe “laknurin”. U knaq në Shkodër. Shkodra është një mrekulli.


/tvklan.al