Zhani Ciko erdhi në një rrëfim ndryshe për dhjetë gazetarët e vegjël të “Në Kurthin e Piter Pan”.

Mes të tjerash foli edhe për emërimin si mësues në Patos e gjimnazin që sot mban emrin e tij.

Alketa: Nga drejtor opere, 24 vjeç, shkon në Patos si mësues muzike. Duhet të ketë qenë goditje e fortë?

Zhani: Ishte një provë. Dhe thashë “do e kaloj me forcë apo do dorëzohem.” Në një shkollë fshati gjeja gjëra. Jepja violinë.

/tvklan.al