Zhvatja e pacientëve me tumor nga mjekët e Onkologjikut në QSUNT ka bërë që pasditen e djeshme dhjetëra qytetarë të protestojnë përpara Ministrisë së Shëndetësisë.

Ata kërkuan shërbim të drejtë për çdo qytetar, plotësim të spitaleve me barnat që mungojnë, ashpërsim të ndëshkimeve për mjekët që abuzojnë me detyrën si dhe dorëheqjen e Ministres së Shëndetësisë Albana Koçiu.

Tv Klan