Cdo dite ora 14:00 & 17:00 & 20:00

Drejton programin: Gent Lasku

Të ftuar: Anton Cicani, Armando Cungu, Fatos Tarifa, Ditmar Bicaj

Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte me gazetarët tanë në Gjermani dhe në sheshet kryesore të Shqipërisë. Të gjithë bashkë, me kombëtaren tonë dhe festën më të bukur të futbollit europian. Një ëndërr, një kombëtare dhe një ekran!