Mira ka arritur që pas 11 vjetësh të pajiset me dokumentacionin grek dhe më në fund, të kthehet në Shqipëri. Ajo është shumë e përmalluar për prindërit ndaj ka vendosur t’i surprizojë në “Ka Një Mesazh Për Ty”. Por në këtë surprizë ajo s’është e vetme pasi në studion e së “Dielës Shqiptare”në Tv Klan i janë bashkuar dy motrat, Oligerta e Elda dhe vëllai, Gerti që ka ardhur nga Finlanda.

Elda zbuloi se ka vendosur bast me babain, Bujarin. Edhe ai vetë e konfirmoi dhe tha se dyshimet e tij janë te Elda, ndërsa gruaja, Zerdelia dyshon te Mira dhe Gerti. Më në fund para atyre hapet ekrani dhe shfaqet imazhi i Eldës, por kush e fitoi vërtet bastin?

Ardit Gjebrea: Kush e fitoi bastin?

Bujar: E fitova unë!

Ardit Gjebrea: E fitove ti bastin!

Bujar: 2 baste, 2!

Ardit Gjebrea: 400 euro ke fituar!

Bujar: Kjo më ka thënë ka ikur në plazh, ku di unë…

Ardit Gjebrea: Po edhe këtu atmosferë plazhi kemi ne, prandaj ktheva kokën nga publiku se thashë plazh… Basti nuk mbaron këtu, ka edhe pak fare!

Bujar: Kjo s’ka bast gjëkundi! Kjo thotë s’jam e këtyre punëve, nuk e kam besuar. E falenderojmë shumë!

Ardit Gjebrea: Znj. Zerdelie, po si e humbe bastin kështu?

Zerdelie: S’ka rëndësi.

Ardit Gjebrea: Jo, për mua ka shumë rëndësi, ja shiko pak.

Zerdelie: Ja ku është edhe ajo!

Ardit Gjebrea: Ja ku është edhe ajo! Ka ardhur goca pas 11 vitesh  në  Shqipëri!

Bujar: Humba bastin! Jo, jo nuk besohet kjo! Keni bërë ndonjë kurdisje, ndonjë montim fotosh.

Ardit Gjebrea: Kemi bërë një montazh me foto! E vërtetë, por prit se s’kemi mbaruar!

Bujar: Zonja paska qenë më e zgjuar! E pabesuar!

Ardit Gjebrea: Asnjë nuk humbi!

Në përqafimin familjar, bashkohen edhe nipërit e Bujarit e Zerdelies, po aq të emocionuar./tvklan.al