Në ndeshjen e Shqipërisë me Kroacinë, tërhoqën vëmendjen e mediave botërore atletet “Super Mario” të Jasir Asanit.

Sot këto atlete që çmendën rrjetin, ndodhen në duart e dy gazetarëve të Tv Klan në Gjermani, Alban Xhihani dhe Glend Tafaj.

Atletet “Super Mario” të Jasir Asanit kanë numrin 39.

Atletet janë të firmës Puma Ultra Ultimate x Mario Bros, një dizajn i veçantë i bërë nga SËithADot në bashkëpunim me MDBoots. 

/tvklan.al