“Tre Luanët” e Gareth Southgate do të përballen me Slloveninë në Këln, në një përballje që mund t’i sigurojë lehtësisht vendin e parë në Grupin C.

Sllovenia, që deri më tani janë në kuotën e 2 pikëve dhe do të luftojnë për të arritur kualifikimin historik.