Agimi është i palëkundur në akuzat e tij se bashkëshortja e 30 viteve, Alma e ka tradhtuar. Ai bazohet te mesazhet që i ka dërguar mbesa, për të cilin ai u shpreh në “Shihemi në Gjyq” se ka edhe emrat e personave që pretendohet se Alma ka patur marrëdhënie. Për këtë, ai kërkon në rubrikën e së “Dielës Shqiptare” në Tv Klan që Alma të largohet nga shtëpia e mos të marrë asgjë.

Gjatë debatit me tone të nxehura, Agimi arrin deri në pikën sa të bëjë edhe etiketime të rënda për Almën. Sipas tij, nuk është faji i personave  të tjerë, por i saji për veprimet që ka bërë.

Agim: I bie që kam pasur njëshin e zonës atje, se kështu i bie!

Eni Çobani: Njëshin?

Agim: Njëshin! Unë paskam marrë njëshin!

Eni Çobani: Kjo është shumë e rëndë që i thua, ia thua shumë të rëndë zonjës tani. Si paske marrë njëshin e zonës ti tani?

Agim: Nuk e di.

Eni Çobani: Po lëre tani të lutem. Këto epitete mos i vër. Paska qenë njëshi i zonës! Po pse i thua njëshi i zonës? Për çfarë ia thua? Për ta fyer?

Agim: Po të më respektonte mua, do të ishte njeriu  siç duhet. Nuk kishte dalë një llaf deri dje, një llaf s’ka dalë! Si ka mundësi, po bëj 4 muaj këtu e s’më zë gjumi!

Alma: Kush t’i ka thënë? Kush janë ato që t’i kanë thënë ty?

Agim: Çfarë do më ti moj?  Si do ti, të ngrihem unë tani dhe të shkoj e t’i vras ata? Atë do? Nëse do atë, ik e bëje vetë ti!

Alma: Ku e ke motrën?

Agim: Nuk është faji i tyre, mirë?/tvklan.al