Ka ngritur siparin në Korçë festivali ndërkombëtar i monodramës Albamono. Për një javë për publikun do të vijnë vepra të ndryshme që do të ngjiten në skenë në qytetin e Korçës dhe në Maliq.

Ky është edicioni i 20 i aktivitetit që bën bashkë aktorë e regjisorë nga Ukraina, Bullgaria, Kroacia, Turqia dhe shtete të tjera. Artdashësit do të shijojnë shfaqje me tematika aktuale dhe historike.

Aktorët e regjisorët që vijnë nga shtete të tjera tregojnë emocionet e kësaj pjesëmarrjeje.

Në përfundim të festivalit juria do të ndaje edhe çmime.

Klan News