#ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes. Argëtim, me muzikë dhe quiz, lojëra gjithëpërfshirëse që të japin atë dëshirën për të luajtur dhe për të komunikuar live me Katerinën dhe të ftuarit e saj.

Të ftuar: Mirgit Vataj: Kryetar i Urdhrit të Punonjësit Social, Elona Nallbani: Pedagoge, Odeta Gjevori: Gazetare, Ardiola Bodinaku: Psikologe

Mish viçi i fërguar në presion


1 kg tul viçi kubike
⅓ gotë uji
2-3 lgj vaj ulliri
Kripë
Rigon për shije

Sallatë e ftohtë me patate


½ kg patate
200 gr domate të vogla
2 kuti ton
100 gr ullinj
1 qepë e kuqe
Vaj ulliri
Kripë, piper

Çfarë i stresoi dje Elonën, Odetën Mirgitin, Ardiolën?

Studimi: Shqiptarët janë më të stresuarit në rajon

Gazetarja investigave Odeta: Kur jam e stresuar dëgjoj Stresin dhe Noizyn