Në emisionin “Kampionët” është përzgjedhur Fabian Ruiz nga Spanja për të marrë një vlerësim nga të ftuarit. Pavarësisht se shumica e tyre mendonin se ishte “njeriu i ndeshje”, një pjesë ra dakord me UEFA-n, se Rodri ishte “Man of the Match”.

Xhihani i ka vendosur notën 9, kurse Kastriot Çaushi i vendosi notën 10.

Xhihani: Për mua ishte lojtari më i mirë i ndeshjes Fabian Ruiz.

Çaushi: Ka një pjekuri të jashtëzakonshme , duke bërë nje gol sulmuesi. Ka qenë deciziv për skuadrën.

Duro: 10-tën e meriton vetëm Rodri tek Spanja. Por Ruiz është lojtari i momentit.

Xhafa: Unë i jap 9. Vetëm për pjesën e parë. Kurse në pjesën e dytë ishte fantastik

Sokol Haxhia: Ruiz bashkë me Rodrin janë dy yjet e Spanjës. Një lojtar gjeometrik, fizik, shumë kilometra dhe cilësi.

Xhihani: Rodrit i jap notën 8 sepse siç thashë më i miri në fushë ishte Fabian Ruiz për mua.

Çaushi: Në këtë mënyrë shënon Rodri. E ka shpëtuar Spanjën dhe i vendos notën 9.

Duro: Rodri meriton notën 10 sepse është trajneri i Spanjës në fushën e lojës.

Xhafa: Une i jam notën 9 Rodrit. Sepse nuk ka perfeksion në futboll. Eshtë nje lojtar që nuk cedon.

Haxhia: Rodrit i vendos 9 sepse ka shumë kualitet dhe përveç kësaj ka bërë 12 kilometra.

/tvklan.al