Të paktën 8 persona janë arrestuar nga policia gjermane pas trazirave të shkaktuara para sfidës Serbi-Angli. Një tifoz anglez dhe 7 serbë po përballen me akuza penale dhe përjashtim nga stadiumet pas përleshjes që përfshin 150 persona përpara ndeshjes së Europianit.

Dhuna në qendër të Gelsenkirchen, në Gjermaninë perëndimore shpërtheu pasi tifozët anglezë kishin kërkuar të hynin në një lokal të mbushur me mbështetës të Serbisë.

Gjithsej 150 persona besohet nga policia se janë përfshirë në dhunën ku u përdoren karrige, shishe qelqi dhe mjete të tjera të forta duke lënë disa tifozë dhe të paktën një oficer policie me plagë të rënda në kokë.

Klan News